OFFICIEEL: Zulte Waregem 'on fire': aanwinsten 2 en 3 van de dag zijn een feit

OFFICIEEL: Zulte Waregem 'on fire': aanwinsten 2 en 3 van de dag zijn een feit

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 17:34za 05-01-2019 om 17:34

Laatste update: zaterdag 5 januari 2019 om 17:44za 05-01-2019 om 17:44

Zulte Waregem heeft zich zaterdag zeer slagvaardig getoond op de transfermarkt. In een tijdbestek van één uur werden drie transfers aangekondigd. In navolging van Idrissa Sylla komen ook Stef Peeters en Ibrahima Seck naar Essevee.

Peeters wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van het Franse SM Caen, waar hij nauwelijks aan spelen toekwam. De 26-jarige middenvelder kwam dit seizoen pas zeven keer in actie voor de Franse eersteklasser. Zulte Waregem heeft ook een optie tot koop weten te bedingen tijdens de onderhandelingen. Het is niet bekend voor welke som de voormalige speler van Sint-Truiden definitief overgenomen kan worden.

Seck komt eveneens in eerste instantie op huurbasis over, maar Essevee heeft nadien andermaal de mogelijkheid om tot koop over te gaan. De 29-jarige Seck was op overschot bij koploper Racing Genk, waar hij nauwelijks in de plannen van succescoach Philippe Clement voorkwam. Seck kwam weliswaar tot twintig optredens in het huidige seizoen, maar er was voor hem zelden plaats in de basis. Bovendien werd het aantal speelminuten minder en minder.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws