Timmermans: “Het is de bedoeling dat ik en Allaerts onze plaats weer innemen”

Timmermans: “Het is de bedoeling dat ik en Allaerts onze plaats weer innemen”

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 15:16za 05-01-2019 om 15:16

Laatste update: zaterdag 5 januari 2019 om 15:17za 05-01-2019 om 15:17

Johan Timmermans en Paul Allaerts werden in het Uitvoerend Comité van de Voetbalbond vervangen door Michaël Verschueren en Philippe Bormans. De ex-voorzitter van KV Mechelen oogt op een terugkeer.

Timmermans haalde eerder al flink uit naar de Voetbalbond. Na Operatie Propere handen trad Timmermans af bij KV Mechelen en werd hij tevens uit het Uitvoerend Comité gezet.

“Allaerts en ikzelf werden vervangen door Michaël Verschueren van Anderlecht en Philippe Bormans van Union SG”, begint Timmermans tegenover Het Laatste Nieuws. “Wanneer er geen persoonlijke verwijten meer zijn, is het de bedoeling dat we onze plaats weer innemen. Ik heb met Nieuwjaar nog enkel vriendelijke sms’jes gekregen van andere clubvoorzitters die me steunen.”

Uitvoerend comité
Timmermans en Allaerts hadden geen plaats meer in het Uitvoerend Comité. “Een maand geleden stuurde bondsvoorzitter Gérard Linard een mail naar Pierre François (CEO van de Pro League, red.) met mij in CC. Hij vond dat ikzelf en Moeskroen-CEO Paul Allaerts geen plaats meer hadden in het Uitvoerend Comité, wegens de perikelen", legt Timmermans uit.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws