OFFICIEEL: Lokeren bevestigt uitleenbeurt van youngster richting Ardennen

OFFICIEEL: Lokeren bevestigt uitleenbeurt van youngster richting Ardennen

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 13:20za 05-01-2019 om 13:20

Laatste update: zaterdag 5 januari 2019 om 13:27za 05-01-2019 om 13:27

Sporting Lokeren denkt dat het Bob Straetman niet kan gebruiken om de degradatie te ontlopen. De jonge vleugelaanvaller kwam de voorbije maanden sowieso al amper aan spelen toe. Hij wordt nu verhuurd aan Excelsior Virton.

Tot op heden heeft geen van beide clubs de overgang gecommuniceerd, maar L'Avenir is zeker dat de deal rond is. Straetman zou zelfs al meegetraind hebben met zijn nieuwe ploeg op winterstage in Spanje. Virton komt uit in de Eerste Amateurklasse. Het zou gaan om een uitleenbeurt van zes maanden, zonder aankoopoptie.

Lokeren postte eerder de selectie van de jongens die mee op winterstage trekken, en daarin ontbreekt inderdaad elk spoor van Straetman. De 21-jarige aanvaller lijkt wat ter plaatse te trappelen in zijn ontwikkeling. Tijdens de voorbije twee seizoenen kwam Straetman tot 39 optredens voor Lokeren, maar deze jaargang bleef het bij een schamel kwartiertje speeltijd. 

Update 13.20: Lokeren heeft het nieuws nu zelf aangekondigd via de officiële kanalen. Straetman mag zijn geluk voor zes maanden gaan beproeven in de Ardennen. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws