Dat Antwerpsupporters me vragen om te blijven, is een hart onder de riem

"Dat Antwerpsupporters me vragen om te blijven, is een hart onder de riem"

05-01-2019 12:21
3

Voor de fans van Royal Antwerp FC wordt het een bange januarimaand. Het rood-witte legioen hoopt van harte dat lieveling Geoffry Hairemans aan boord blijft op de Bosuil, maar die twijfelt daar zelf over. Een openhartige Hairemans geeft een stand van zaken.

Vanuit zowel Waregem als Lokeren is er interesse in de diensten van de linkspoot. "Ik heb hier en daar ook effectief gepraat", is Hairemans eerlijk in gesprek met Het Laatste Nieuws. "Op dit moment ligt alles nog open. Het is niet uitgesloten dat ik blijf, maar een vertrek is even goed een optie."

"Dat verschillende Antwerpsupporters me tijdens de winterstop aanklampten en vroegen om te blijven, was een hart onder de riem voor mij", geeft de Antwerpenaar toe. "Aan hen zal het niet liggen... Maar er zijn natuurlijk ook andere factoren waar ik rekening mee moet houden." Tussen begin september en eind december mocht Hairemans veertien wedstrijden op rij niet starten in de Jupiler Pro League.

Terug opbouwen
Hairemans probeert het dilemma zo veel mogelijk van zich af te zetten. "Ach, we zien wel wat er de komende dagen uit de bus komt. Tijdens de stage ga ik in elk geval proberen om niet te veel met die transferbeslommeringen bezig te zijn', zegt hij.

"Gewoon goed trainen en mezelf topfit krijgen voor het laatste competitieluik is de boodschap. In Spanje zijn er vier oefenduels voorzien: ideaal om mijn matchritme op te krikken. Waar ik straks ook ga voetballen, het is belangrijk om dat ritme te hebben", besluit Hairemans positief.