Uithaal naar outsider voor Gouden Schoen: ''Strontziek werden ze daar''

Uithaal naar outsider voor Gouden Schoen: ''Strontziek werden ze daar''

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 11:58za 05-01-2019 om 11:58

De verkiezing van de Gouden Schoen nadert snel. Op 16 januari wordt de opvolger van Ruud Vormer gekozen. Er wordt druk gespeculeerd en gediscussieerd over mogelijke winnaars. In de ogen van Johan Boskamp en Marc Degryse heeft Mehdi Carcela de trofee laten liggen.

"Carcela mag geen enkel punt krijgen na de zomer'', trekt Degryse stevig van leer in Het Laatste Nieuws. ''Een béétje normaal spelen vanaf juli had hem de Schoen opgeleverd'', aldus de ex-Rode Duivel. Volgens collega-analist Boskamp heeft het allemaal te maken met de mentaliteit van Carcela. "Weet je nog - hij is eens in Rusland bij Anzhi gaan voetballen. Ik ken wat mensen: strontziek werden ze daar van hem."

Degryse vindt dat Standard de enige ploeg is waarin Carcela kan renderen. ''Omdat ze hem daar zijn goesting laten doen. Met uitzondering van Michel Preud'homme. Die heeft vanalles geprobeerd met Carcela: als hangende spits opdat hij zo geen verdedigend werk zou moeten opknappen, op rechts, op links, in de goal... Niks helpt - die jongen blijft gewoon zijn nonchalante zelve. Zó jammer'', toont Degryse zich teleurgesteld in de Standard-vedette.

Plaats een reactie

ROBSON +3929
zaterdag 5 januari 2019 om 12:43
Tja en hij kan nochtans als hij wil.
Vind ik leuk
VeeDeeVee +19119
zaterdag 5 januari 2019 om 12:43
Veel te vaak een flitsenvoetballer. Intrinsiek een vd besten, maar meer ook niet.
Vind ik leuk
JDP +664
zaterdag 5 januari 2019 om 17:23
Ik begin die commentaar op Carcela nu wel wat beu te worden. Zijn er zoveel vedetten op onze Belgische voetballen die een heel jaar elke match sterk presteren?
Vind ik leuk
Vlad +4204
zaterdag 5 januari 2019 om 19:44
Is niet alleen het presteren he, is vooral zijn gedrag dat trouwens ook op zijn prestaties invloed heeft.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws