'Duurste speler, flop én Neto op weg naar de uitgang bij KAA Gent'

'Duurste speler, flop én Neto op weg naar de uitgang bij KAA Gent'

05-01-2019 09:44
9

KAA Gent vertrekt op stage naar het Spaanse Oliva. Franko Andrijasevic (27), Renato Neto (27) en Taiwo Awoniyi (21) gaan echter niet mee met de Buffalo’s.

Het Nieuwsblad meldt dat het drietal op weg is naar de uitgang bij KAA Gent. De Buffalo’s zoeken naar een uitweg. Neto keerde terug van blessureleed, maar er zijn nog steeds vraagtekens over de fitheid van de Braziliaan.

Ook Andrijasevic staat op het punt te vertrekken. De middenvelder kwam in 2017 over voor een bedrag van 4,25 miljoen euro, nog steeds de duurste speler in de clubgeschiedenis van KAA Gent.

“Het blijft een spijtige zaak, want die jongen heeft zeker kwaliteiten. Maar blijkbaar niet voor onze ploeg en misschien ook niet voor het Belgische voetbal. Hij beseft dat deze competitie hem niet ligt. We zoeken samen naar een oplossing”, vertelde Michel Louwagie eerder aan Sport/Voetbalmagazine.

Taiwo wordt gehuurd van Liverpool, maar beide clubs willen naar verluidt de huurovereenkomst stopzetten. De Nigeriaan pikt amper minuten mee in de hoofdmacht van KAA Gent. Het ziet er naar uit dat de wintertransferperiode druk zal worden voor de Buffalo's.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie