Dan toch geen transfer voor Kaminski? ‘Deal staat op de helling'

Dan toch geen transfer voor Kaminski? ‘Deal staat op de helling'

Gepubliceerd: zaterdag 5 januari 2019 om 08:05za 05-01-2019 om 08:05

Het leek in kannen en kruiken. De overgang van Thomas Kaminski van KV Kortrijk naar KAA Gent. Het Laatste Nieuws meldt echter dat de transfer op de helling staat.

KAA Gent zag doelman Lovre Kalinic naar Engelse tweedeklasser Aston Villa vertrekken en Kaminski werd meteen nadrukkelijk in beeld gebracht. Een contract voor 4,5 seizoenen lag al snel klaar, maar nu zou er een kink in de kabel zitten.

‘AA Gent-manager Michel Louwagie wees op een letsel (wellicht aan de voetzool, waar Kaminski eerder mee sukkelde), waardoor de sprongkracht van Kaminski, toch een belangrijk wapen voor een doelman, onvoldoende zou zijn’, laat Het Laatste Nieuws weten.

Het nieuws kwam als donderslag bij heldere hemel aan bij Kaminski. ‘Op basis van recente scans bij gereputeerde artsen meent hij dat hij helemaal fit is. Dat bleek volgens hem ook de laatste speeldagen: toen was hij telkens sterk.’ KAA Gent wil echter geen medische risico’s nemen, klinkt het.

Het is niet uitgesloten dat er alsnog een oplossing gevonden zal worden. KV Kortrijk houdt er alvast rekening mee dat Kaminski eerstdaags zijn trainingen bij de club gewoon zal hervatten. Jean Butez van Moeskroen is een andere kandidaat om de nieuwe doelman bij de Buffalo’s te worden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws