‘Zulte Waregem haalt uit en is rond met drie versterkingen’

‘Zulte Waregem haalt uit en is rond met drie versterkingen’

05-01-2019 07:26
6

Eerder kwam het nieuws naar buiten dat Zulte Waregem zich flink wil versterken in januari. Het Nieuwsblad meldt nu dat Essevee met drie namen rond zou zijn. Ibrahima Seck, Stef Peeters en Idrissa Sylla staan dicht bij een transfer.

Zulte Waregem is ook nog op zoek naar een centrale verdediger, maar de club zit vast in de onderhandelingen over een mogelijke terugkeer van Timothy Derijck (KAA Gent). Wel zou Zulte een akkoord hebben bereikt met Seck, Peeters en Sylla.

Seck komt over KRC Genk en moet het middenveld van Zulte komen versterken. Peeters speelt bij het Franse Caen, maar is daar op een zijspoor beland. Beide spelers worden gehuurd met een aankooptie.

Ook oude bekende Sylla komt de gelederen van coach Francky Dury versterken. In twee seizoen scoorde hij voor Zulte achttien keer. In 2015 ging Sylla naar Anderlecht en vervolgens naar het Engelse QPR. Daar scoorde hij in twee seizoenen zeventien doelpunten, maar daarna kreeg hij amper nog minuten. Sylla zou bijna gratis weggeplukt worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie