City weigert 'ontevreden' Zinchenko te laten gaan: Nog steeds niet genoeg

City weigert 'ontevreden' Zinchenko te laten gaan: "Nog steeds niet genoeg"

04-01-2019 17:57

Manchester City is niet van plan om Oleksandr Zinchenko (22) deze winter van de hand te doen. Dat zegt de zaakwaarnemer van de speler. De multi-inzetbare Oekraïner komt de laatste maanden geregeld in actie voor de hoofdmacht, maar het City-talent wil meer. 

In de eerste maanden van het seizoen was Zinchenko voornamelijk bankzitter. Vanaf begin november kreeg hij meer kansen van Pep Guardiola. Uiteindelijk begon hij dit seizoen drie keer in de basis in de Champions League en drie keer in de basis in de Premier League. "Dat is nog steeds niet genoeg om tevreden over te kunnen zijn", zegt Alan Prudnikov, zaakwaarnemer van Zinchenko, tegen Radio Marte. "Maar de situatie is beter dan twee maanden geleden."

"Hij heeft drie keer mogen spelen in de Champions League. We waarderen het dat hij deze kansen krijgt, hij heeft het nodig om beter te kunnen worden", aldus Prudnikov. Volgens de belangenbehartiger van Zinchenko wil City hem hoe dan ook behouden deze winter. Toch wil hij luisteren naar geïnteresseerde partijen. "We staan altijd open voor eventuele oplossingen voor hem."

"Tijdens deze transferperiode wil City hem niet verkopen want ze hebben hem nodig. Maar we blijven actief in het luisteren naar aanbiedingen, zeker met de zomer in het verschiet."