Update: Hazard grijpt naast prijs, Liverpool kaapt de awards weg

Update: Hazard grijpt naast prijs, Liverpool kaapt de awards weg

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 16:32vr 11-01-2019 om 16:32

In september won Eden Hazard in de Premier League de award Speler van de Maand. Voor de maand decemeber kan hij die prijs opnieuw in de wacht slepen. Momenteel heeft Hazard nog zeven concurrenten. 

In december was Hazard serieus op dreef. Hij scoorde drie keer en gaf ook nog eens vijf assists in de Premier League. Tot maandag kunnen fans stemmen op Hazard en co. Ook een panel van experten en de aanvoerders van alle Premier League-clubs hebben stemrecht. 

De tegenstanders van Hazard zijn niet van de poes. Het gaat om: Felipe Anderson (West Ham United), Harry Kane en Son Heung-min (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Mo Salah en Virgil van Dijk (Liverpool).

Update 16.32: Virgil van Dijk is vrijdag uitgeroepen tot Premier League Player of the Month. De Liverpool-verdediger krijgt daarmee de voorkeur boven Eden Hazard. Teamgenoot Mohamed Salah, Tottenham Hotspur-duo Harry Kane en Heung-Min Son, Marcus Rashford van Manchester United en West Ham United-aanvaller Felipe Anderson waren de andere genomineerden. December was duidelijk een goede maand voor Liverpool. De prijs voor beste manager van december gaat naar Liverpool-baas Jürgen Klopp.

Plaats een reactie

Daydreamer +6325
vrijdag 4 januari 2019 om 19:25
Eerlijk? Als pure Hazard-fan kan ik niet anders dan toegeven dat december, ondanks de statistieken net niet top was! Vooral de laatste 2 (en zelfs 3) matchen verliepen moeizaam.
Als je de impact van bvb een Salah, een Son, Kane en Van Dijk ziet in de maand december lijkt de trofee deze keer niet voor Hazard bestemd...
Vind ik leuk
Smuuw +1344
vrijdag 4 januari 2019 om 20:18
Is Aubameyang dan zo slecht als topscoorder om niet genomineerd te zijn? Verder ook nergens een keeper te bekennen spijtig genoeg
Vind ik leuk
vrijdag 4 januari 2019 om 22:12
Die worden (jammer genoeg) niet belangrijk beschouwd terwijl ze dat wel degelijk zijn.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws