OFFICIEEL: Standard leent man zonder speelminuten uit aan club uit thuisland

OFFICIEEL: Standard leent man zonder speelminuten uit aan club uit thuisland

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 13:45vr 04-01-2019 om 13:45

Laatste update: vrijdag 4 januari 2019 om 13:50vr 04-01-2019 om 13:50

Standard Luik lijkt de eerste dagen van de wintermercato voornamelijk te gebruiken om uitgaande transfers af te ronden. Na het vertrek van Carlinhos mag ook een tweede overbodige speler ophoepelen: Valeriy Luchkevych.

Al gaat het bij de Oekraïner slechts om een vertrek op tijdelijke basis. Standard maakt immers bekend dat Luchkevych uitgeleend wordt FK Oleksandria, zonder aankoopoptie. Blijkbaar hebben de Rouches dus toch nog vertrouwen in het potentieel van de 22-jarige. Dat is best opvallend, want dit seizoen maakte hij nog geen minuten.

Luchkevych krijgt nu zes maanden de tijd om Michel Preud'homme te overtuigen in zijn thuisland. Standard nam de middenvelder annex verdediger twee jaar geleden over van Dnipro Dnipropetrovsk. Aan de boorden van de Maas kon hij zich echter moeilijk doorzetten. Luchkevych kwam tot op heden niet verder dan negen basisplaatsen in de Jupiler Pro League, waarvan ruim de helft in Play-Off 2. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag viert @rscanderlecht de 112e verjaardag! Welke speler en welk moment zal jij nooit vergeten?! #RSCA #RSCAnderlecht #Anderlecht #JPL #VanHimst #Lukaku #Kompany #Scifo #Zetterberg

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws