UPDATE: Solksjaer houdt woord, Lukaku mag zich bewijzen in FA Cup

UPDATE: Solksjaer houdt woord, Lukaku mag zich bewijzen in FA Cup

05-01-2019 12:31 Laatste update: 12:32
4

Onder Ole Gunnar Solksjaer leeft Manchester United weer helemaal op met een twaalf op twaalf. Hosanna-sfeer in de industriestad, maar iets minder voor Rode Duivels Romelu Lukaku en Marouane Fellaini. Zij speelden tot nu toe tweede viool onder de Noor, al komt daar verandering in.

Lukaku noch Fellaini mocht al aan een wedstrijd beginnen onder Solksjaer. Dit weekend wil de 'tussentrainer' daar echter verandering in brengen. Voor het FA Cup-duel met Reading is Solksjaer van plan flink wat wijzigingen door te voeren. Lukaku en Alexis Sanchez zullen daardoor sowieso in de basis starten, kondigde de coach aan op zijn persconferentie.

Verder zou Solksjaer ook Fellaini graag eens aan het werk zien, liefst van al al tegen Reading. Dat wordt echter een race tegen de tijd. De boomlange middenvelder sukkelt immers nog met de naweeën van een blessure. "Ik hoop dat Fellaini de trainingssessie van vandaag (vrijdag, nvdr.) op briljante wijze overleefd", kruist Solksjaer alvast de vingers.

Update 5/01, 12.31: Solksjaer heeft de daad bij het woord gevoegd. Lukaku start zaterdagmiddag wel degelijk in de basis bij Manchester United in het duel voor de FA Cup tegen Reading. Hij zal in de voorhoede steun krijgen van Alexis Sanchez, Juan Mata én Andreas Pereira. Voor Marouane Fellaini is een rol als invaller het hoogst haalbare.