'Lokeren doet bod op Hairemans en mikt ook nog op spits van Belgische topclub'

'Lokeren doet bod op Hairemans en mikt ook nog op spits van Belgische topclub'

04-01-2019 08:01 Laatste update: 08:01
7

Sporting Lokeren staat troosteloos laatste in de Jupiler Pro League. Het sein voor Roger Lambrecht om de portefeuille open te trekken. Het Nieuwsblad geeft aan dat de Waaslanders aan de mouw trekt van twee spelers uit de Jupiler Pro League.

De eerste is Marcus Ingvartsen. De Deen werd bij Genk in de zomer van 2017 nog in huis gehaald voor een slordige vier miljoen euro, maar kon de verwachtingen daar niet inlossen. De spits is de derde keuze na Ally Samatta en Zinho Gano.

Lokeren wil de centrumaanvaller graag tot het einde van het seizoen huren, maar simpel wordt dat niet. Genk wil eerst een volwaardig alternatief vinden alvorens Ingvartsen te laten gaan. Ook de Deen zelf zou niet echt voorstander zijn om in het Waasland te gaan voetballen.

Bod op Hairemans
Daarnaast mikt Lokeren ook op Geoffry Hairemans, dat raakte eerder al bekend. De krant geeft mee dat Lambrecht al een eerste bod deed bij Antwerp, maar dat werd geweigerd. Indien de voorzitter zijn club niet wil zien degraderen, zullen er wellicht nog inspanningen volgen.