KRC Genk heeft eerst aanwinst beet: Ze gaan veel plezier aan hem beleven

KRC Genk heeft eerst aanwinst beet: "Ze gaan veel plezier aan hem beleven"

Gepubliceerd: vrijdag 4 januari 2019 om 08:15vr 04-01-2019 om 08:15

Neto Borges is de nieuwste aanwinst van KRC Genk. Dat deelden de Limburgers donderdag mee via de officiële kanalen. 

Eerder op de dag meldde VoetbalPrimeur.be al dat dat de 22-jarige linkerflankspeler zijn medische testen bij Genk aan het afleggen was. Nadat Borges zijn testen succesvol had afgewerkt, tekende de Braziliaan een contract van 3,5 jaar + 1 extra optiejaar. 

Club van Aidoo
Borges komt over van Hammarby. Bij die Zweedse club haalde KRC Genk eerder al Joseph Aidoo. Borges speelde dit seizoen 26 competitieduels. Daarin scoorde hij niet, maar gaf hij wel 4 assists. Borges speelde nog maar 1 jaar voor Hammarby. Daarvoor was hij in eigen land actief bij Tubarão SC.

Genk laat nog weten: 'KRC Genk heet Neto van harte welkom, en kijkt uit naar zijn verdere groei binnen de club. Neto zal officieel voorgesteld worden tijdens de winterstage in Benidorm.'

Update 04/01, 07.45u: In Het Belang van Limburg geeft Jasper Jansson, ex-speler van Genk én sportief directeur bij Hammarby, aan dat de Limburgers een goede zaak doen. "Ik denk dat ze veel plezier gaan beleven aan deze transfer. Natuurlijk is er nog wat schaafwerk aan."

"Zo speelde hij bij ons een kleine 30 wedstrijden. Bij jullie zijn er dat een pak meer. Op fysiek vlak moet hij dus nog aansterken. Maar dat zie ik wel goed komen", besluit Jansson

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws