OFFICIEEL: Na Turkse bevestiging maakt ook STVV vertrekt Legear bekend

OFFICIEEL: Na Turkse bevestiging maakt ook STVV vertrekt Legear bekend

Gepubliceerd: dinsdag 8 januari 2019 om 12:44di 08-01-2019 om 12:44

Jonathan Legear is op weg om een transfer te gaan regelen. In de zomer wilde hij nog naar Antwerp, maar nu wordt Turkije zijn bestemming.

Legear gaat daar spelen voor de tweedeklasser Adana Demirspor. Die club heeft zelfs een contract van 2,5 jaar klaarliggen voor de toch al 31-jarige aanvaller. De clubs hebben al een mondeling akkoord, nu moet Legear er nog persoonlijk uit zien te geraken. Hij heeft daarom al het vliegtuig genomen naar Adana.

Adana Demirspor weet de weg al in België, want het haalde afgelopen zomer nog Hervé Kagé weg bij KV Kortrijk. De Turken hadden ook nog interesse om Roman Bezus binnen te halen, maar dat gaat niet lukken. De spelmaker van STVV wilde niet in de Turkse tweede afdeling gaan spelen, zo weet Het Belang Van Limburg.

Update: De transfer is nu officieel gemaakt door Adanaspor. Legear tekent wel niet voor 2,5 jaar, maar slechts voor anderhalf jaar.

Update 08/01, 12.44: Het nieuws was eigenlijk al een tijdje bekend, maar nu laat ook STVV weten dat Legear is vertrokken bij de club. Hij gaat aan de slag in Turkije.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws