Nainggolan reageert op soap in de media: ‘Ongelooflijk’

Nainggolan reageert op soap in de media: ‘Ongelooflijk’

Gepubliceerd: woensdag 2 januari 2019 om 23:45wo 02-01-2019 om 23:45

Radja Nainggolan werd een tijdje geschorst bij Internazionale voor disciplinaire redenen. De middenvelder komt ook in de media omdat zijn broer zijn boekje opendeed over het privé-leven van Nainggolan.

In een boodschap via Instagram heeft de kuitenbijter van Inter korte metten gemaakt met de soap die gaande is in de Italiaanse media. Il Ninja zou huwelijksproblemen hebben, maar in een video geeft hij zijn vrouw een kus met als onderschrift. “Incredibile!" of ‘Ongelooflijk!’.

Inmiddels heeft Inter Nainggolan alweer in de armen gesloten. De voormalige Rode Duivel staat al langer bekend als een enfant terrible. Daardoor miste hij naar verluidt ook het afgelopen WK in Rusland. Bondscoach Roberto Martinez selecteerde naar eigen zeggen Nainggolan niet voor tactische redenen.

Plaats een reactie

AlexGMillian +1290
donderdag 3 januari 2019 om 01:28
De Italianen zijn alleen ja-knikkers gewend zoals Martinez, echte mannen daarmee kunnen ze niet werken. Zegt meer over de managers dan de speler zelf, overduidelijk zelf. Als een manager geen speler kan managen jah, dan kan je even goed een kleuterleidster aannemen als manager.
Vind ik leuk
TageMeister +7832
donderdag 3 januari 2019 om 02:26
Sommige willen zich ook enkel als kleuters gedragen...

Als dit eens gebeurd bij een trainer kan ik je snappen, maar als dit je rode draad in je carrière is dan ligt het probleem niet bij de managers...
Vind ik leuk
Lunam +1988
donderdag 3 januari 2019 om 07:50
Martinez een ja-knikker ? Ging tegen de halve natie in door hem niet te selecteren voor het WK, wat toch een teken is van het tegenovergestelde?
Vind ik leuk
Frefke +1363
donderdag 3 januari 2019 om 09:16
Zo een karakter is niet te managen. Fantastische speler maar niet te kontroleren en dat heeft geen goede invloed op je groep spelers. Binnen de kortste keren niemand meer tevreden en boel in de ploeg.
Dus kan je de niet-selectie wel vatten dit in het belang van de ploeg...
Vind ik leuk
Wim1966 +1869
donderdag 3 januari 2019 om 09:47
Niet iedereen wil een speler controleren buiten het veld.
Sommige coaches bekijken enkel de prestaties op het veld (zowel training als wedstrijd) en als hij daar beter presteert dan de rest, dan heeft hij recht op zijn plaats.
Als hij rookt en drinkt buiten het veld en daar merk je niets van op het terrein dan is dat zijn keuze van levensstijl, toch?
Ik ben pro Radja als voetballer, al vind ik hem een dommerik.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws