Kraker wordt niet allesbeslissend volgens Kompany: 'Wie had dat gedacht?'

Kraker wordt niet allesbeslissend volgens Kompany: 'Wie had dat gedacht?'

02-01-2019 21:12
4

Manchester City heeft in de Premier League een achterstand van zeven punten op leider Liverpool, waardoor de kraker van donderdagavond wel heel erg belangrijk is voor de Citizens. Kapitein Vincent Kompany probeert de druk echter te minimaliseren.

"Ik loop inmiddels al lang genoeg mee om te weten hoe belangrijk de wedstrijd van donderdag is. Tegelijkertijd weet ik dat het geen allesbeslissende wedstrijd is, hoe graag men dat ook wil laten doen geloven", vertelde de Rode Duivel volgens Independent. Er kunnen zoveel dingen gebeuren in het voetbal. Wie had gedacht dat wij drie zware wedstrijden zouden hebben in december?"

"Dat kan ook bij andere ploegen gebeuren, zeker door blessures en andere omstandigheden. Daarom is de wedstrijd tegen Liverpool niet allesbeslissend, hoe graag we ook willen en moeten winnen. Als we spelen zoals we dat kunnen, ben ik vol vertrouwen voor de toekomst, ongeacht het resultaat. Zelfs als we deze wedstrijd niet winnen, zullen we dit seizoen nog meestrijden voor verschillende prijzen. Dat is het belangrijkste voor onze ploeg", besloot Kompany.