'Engeland lonkt voor peperdure bankzitter FC Barcelona'

'Engeland lonkt voor peperdure bankzitter FC Barcelona'

Gepubliceerd: woensdag 2 januari 2019 om 19:29wo 02-01-2019 om 19:29

Het verblijf van Malcom bij FC Barcelona blijft mogelijk beperkt tot een half jaar. Everton-directeur Marcel Brands heeft geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de twintigjarige aanvaller uit Brazilië.

Dat meldt Marca. Everton zou de laatste club zijn die zich mengt in de strijd om Malcom. De nummer tien van de Premier League was in de zomer al geïnteresseerd, maar de aanvaller vertrok met veel bombarie naar Barça. Brands heeft nu naar verluidt geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid. In augustus plukte hij Yerry Mina en André Gomes al weg uit Camp Nou.

Op dit moment lijkt Everton weinig kans te maken. Malcom is weliswaar ongelukkig in Catalonië, maar wil trainer Ernesto Valverde in de tweede seizoenshelft laten zien dat hij wel degelijk goed genoeg is voor Barça. Als dat niet lukt, gaat hij vanaf de zomer wél op zoek naar een nieuwe club.

Malcom werd twee weken geleden in verband gebracht met Guangzhou Evergrande, maar de Chinese club heeft tot op heden geen formeel aanbod gedaan. Barça betaalde een half jaar geleden nog 41 miljoen euro voor Malcom. In de Primera División speelde hij pas 97 minuten, uitgesmeerd over vijf wedstrijden.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws