Slecht nieuws voor Origi? Huurtransfer Solanke ketst af

Slecht nieuws voor Origi? "Huurtransfer Solanke ketst af"

02-01-2019 17:11
1

Dominic Solanke gaat toch niet verhuurd worden aan Crystal Palace, meldt The Sun woensdagmiddag. De oud-spits van Vitesse reisde vlak voor de jaarwisseling af naar Selhust Park voor een medische keuring, maar lijkt daar niet doorheen te zijn gekomen.

Volgens de Britse boulevardkrant heeft Crystal Palace-manager Roy Hodgson zijn twijfels over de fysieke gesteldheid van Solanke, die dit seizoen niet verder kwam dan één reservebeurt namens Liverpool. The Eagles lijken er niet op te vertrouwen dat Solanke snel wedstrijdfit wordt en gaan verder zoeken naar aanvallende versterking.

Liverpool wil de enkelvoudig international van Engeland echter nog steeds verhuren. The Sun noemt Premier League-clubs Brighton & Hove Albion, Fulham en Huddersfield Town en het Schotse Glasgow Rangers als mogelijke bestemmingen. Volgens berichtgeving in Duitsland zit ook Schalke 04 achter Solanke aan.

Ook voor Divock Origi betekent het afketsen van de transfer slecht nieuws. De spits moet Salenke voor zich dulden in de pikorde bij Liverpool. Een transfer van Solanke had de speelkansen van Origi kunnen doen vergroten. Origi liet zelf al optekenen Liverpool niet te willen verlaten tijdens de winterse transferperiode.