'Anderlecht krijgt onverwachte aanbieding binnen uit Turkse competitie'

'Anderlecht krijgt onverwachte aanbieding binnen uit Turkse competitie'

02-01-2019 10:50 Laatste update: 11:00
15

RSC Anderlecht zal tijdens de winterstop verschillende spelers laten vertrekken. In totaal zouden een tiental jongens mogen uitkijken naar een nieuwe club. Eén van hen is Ognjen Vranjes. De centrale verdediger kan rekenen op Turkse interesse.

Volgens Yeniakit heeft Trabzonspor zijn pijlen op de Bosniër gericht. Vranjes is niet onbesproken bij Anderlecht. Zo was het er heel wat commotie over zijn vele fascistische tatoeages, maar ook deelde hij via Instagram een foto van AEK-supporters waar hij het gooien van een Molotovcocktail bejubelde.

Het 'nieuwe' paars-wit onder leiding van Michael Verschueren vindt zulke zaken ongepast, ze spraken Vranjes er dan ook over aan. Zand erover zou je denken, niet dus. Mede door zijn matige optredens op het veld mag de verdediger uitkijken naar een nieuwe uitdaging.

Derde Turkse club
De interesse uit Turkije komt daarbij niet ongelegen. In het verleden speelde hij in de Turkse competitie al voor Gaziantepspor en Elazigspor. Deze keer wil Trabzonspor de Bosniër uit zijn lijden komen verlossen. Anderlecht zelf ziet het ongetwijfeld graag gebeuren, ze lijken dan ook mee te werken aan een transfer.