Manchester United-spelers aangemoedigd door Ferguson: Hij kwam langs

Manchester United-spelers aangemoedigd door Ferguson: "Hij kwam langs"

01-01-2019 10:55
1

De spelers van Manchester United worden regelmatig aangemoedigd door Sir Alex Ferguson. De 78-jarige United-legende komt op het trainingscomplex van de club regelmatig een kijkje nemen.

"Hij kwam langs", vertelt trainer Ole Gunnar Solskjaer aan The Guardian. "Hij had het naar z'n zin op het trainingscomplex. We hadden een paar goede gesprekken en hij moedigde ons aan. Hij kent de staf die ik heb bij United door en door. Hij weet dat we doen wat we kunnen. Ik informeer hem regelmatig."

United heeft drie wedstrijden gespeeld onder Solskjaer. "Ik weet niet of ik thuishoor op dit niveau, maar ik voel me in ieder geval thuis bij deze club. Ik heb hier vijftien jaar gezeten. Ik voel me comfortabel in deze omgeving. Het is aan jullie om over mij te oordelen. Ik geniet in ieder geval van mijn tijd hier."

"Natuurlijk krijgen we zwaardere wedstrijden, bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Newcastle United op woensdag. Ik vond het als speler ook nooit leuk om daarheen te gaan. Er was één wedstrijd waarin we echt genoten, maar dat was het wel. Het wordt een zware wedstrijd."