Advies voor Club Brugge: ''Een centrale verdediger én een hele goeie diepe spits''

Advies voor Club Brugge: ''Een centrale verdediger én een hele goeie diepe spits''

Gepubliceerd: dinsdag 1 januari 2019 om 10:18di 01-01-2019 om 10:18

Het transfergeweld kan weer in alle hevigheid losbarsten nu we in 2019 leven. Veel ogen zullen gericht zijn op de acties bij de Belgische topclubs. Volgens Sporza-journalist Eddy Demarez heeft Club Brugge behoefte aan een centrale verdediger en een spits. 

''Ik weet niet of Club achteraan sterk genoeg is. Van Poulain had ik meer verwacht, Luan Peres is een miskleun en Denswil heeft ook nog altijd momenten waarop hij domme dingen doet. Dan is Mechele de meest betrouwbare verdediger, maar in de defensie zitten ze dus wat krap'', oordeelt Demarez op Sporza. Een degelijke centrale verdediger zou in het geval er iets met Mechele of Denswil gebeuren geen overbodige luxe zijn.

Demarez vindt Blauw-Zwart voorin nog kwetsbaarder. Club Brugge adviseert om een ''een hele goeie diepe spits'' te halen. Club heeft alleen Wesley, want Rezaei flopt en Vossen is nog niet fit en is ook een ander type. Hij moet vooral bewegen rond een grote sterke spits. Als er iets met Wesley gebeurt, dan hebben ze een groot probleem.''

Het aantrekken van een nieuwe doelman raadt Demarez dan weer af. ''Club hoeft geen nieuwe doelman te halen. Ze hebben Horvath en het lijkt me ook zeer voorbarig om Letica al af te schrijven. Als je nu nog eens een ervaren keeper haalt, dan kun je die twee eigenlijk weggooien. Dat is kapitaalsvernietiging en dat is op dit moment niet nodig'', besluit Demarez.

Lees ook: Transferrapport Club Brugge: 'Koopjes verrassen, dure aankopen falen opzichtig'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws