'Chelsea wijst tweede bod van Bayern af en wil 40 miljoen euro'

'Chelsea wijst tweede bod van Bayern af en wil 40 miljoen euro'

31-12-2018 20:00 Laatste update: 01-01-2019 10:58
13

Chelsea heeft een tweede bod van ruim 22 miljoen euro van Bayern München op Callum Hudsun-Odoi afgewezen. Dat meldt Sky Sports in Engeland.

Bayern zit al een tijdje achter het Engelse talent (18) aan, maar de onderhandelingen verlopen bijzonder moeizaam. Chelsea heeft aan de Duitse grootmacht laten weten dat Hudson-Odoi rond de veertig miljoen euro op moet brengen. Dat is bijna het dubbele van wat Bayern geboden heeft. Der Rekordmeister bood in eerste instantie vijftien miljoen, waarna ook het tweede bod van 22 miljoen is afgewezen.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Bayern bereid is om aan de vraagprijs van Chelsea te voldoen en er achttien miljoen bovenop wil gooien. The Blues zullen dus flink wat water bij de wijn moeten doen, of Bayern moet overstag gaan. Zeker is wel dat Hudson-Odoi het grote doelwit is voor Bayern deze transferwinter, schrijft Sky Sports.

Naast Bayern zijn ook RB Leipzig en Borussia Dortmund in Hudson-Odoi geïnteresseerd. De achttienjarige aanvaller speelt al sinds zijn zevende in de jeugdopleiding van Chelsea. Zijn contract loopt tot de zomer van 2020.