Goed nieuws voor Antwerp: 'JPL-club haakt af voor komst van Bezus'

Goed nieuws voor Antwerp: 'JPL-club haakt af voor komst van Bezus'

Gepubliceerd: maandag 31 december 2018 om 19:44ma 31-12-2018 om 19:44

Roman Bezus lijkt zijn laatste wedstrijd voor STVV gespeeld te hebben. De middenvelder wordt gelinkt aan verschillende teams. Eén club haakt echter af.

Eerder raakte al bekend dat er buitenlandse interesse is, maar ook in ons land zouden Antwerp en Standard interesse tonen. Volgens Het Nieuwsblad heeft die laatste club nu afgehaakt.

De Rouches volgen de middenvelder al een tijdje, maar binnen de club zou niet iedereen onder de indruk zijn van Bezus. Standard heeft dan ook besloten om af te haken voor de Oekraïener.

Sint-Truiden is achter de schermen alvast bezig met een eventuele vervanger. Als Bezus niet vertrekt, zal de club waarschijnlijk de optie lichten in zijn contract waardoor de middenvelder automatisch een jaar langer aan de club verbonden is.

Plaats een reactie

willyy +136
dinsdag 1 januari 2019 om 05:55
nie kopen echt nie !
Vind ik leuk
DirkRAFC1 +1474
dinsdag 1 januari 2019 om 11:11
Antwerp zou naar verluidt heel wat grotere plannen hebben de komende weken dan een eventuele overgang van Bezus.

De naam die daarbij gevallen is durf ik hier niet te plaatsen want dan wordt ik voor gek verklaard.
Maar blijkbaar is er de voorbije weken al gepraat met een absolute topclub over een overgang van een spits die volgens mij in combinatie met Mbokani echt voor vuurwerk moet kunnen zorgen.
Huidige marktwaarde 10 miljoen, 23 jaar oud en 26-voudig international voor zijn vaderland. Aangezien hij bij zijn club nog enkele jaren onder contract ligt maar er amper aan spelen toe komt lijkt een uitleenbeurt niet geheel onwaarschijnlijk.
Of hij ook bereidt is om in de JPL te komen spelen is dan weer een andere vraag gezien de clubs die reeds op zijn palmares staan.

Daarnaast zou een eventuele transfer van Edmilson Junior ook meer dan een fabeltje zijn, hoe ongeloofwaardig dat ook voor mij mocht klinken gezien hetgeen hij momenteel in Qatar verdient plus het feit dat hij daar tot nog toe ook al alles gespeeld heeft.

Indien wat ik gehoord heb ook zou kloppen mag je er zeker van zijn dat Antwerp nog een hartig woordje gaat meepraten in de strijd om de prijzen want onze grote baas heeft dan hele grote plannen.
[Reactie gewijzigd op dinsdag 1 januari 2019 om 11:16]
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws