'Stanciu kan na mislukte passage bij Anderlecht opnieuw mooie transfer versieren'

'Stanciu kan na mislukte passage bij Anderlecht opnieuw mooie transfer versieren'

Gepubliceerd: maandag 31 december 2018 om 13:47ma 31-12-2018 om 13:47

Laatste update: maandag 31 december 2018 om 13:47ma 31-12-2018 om 13:47

RSC Anderlecht heeft de voorbije jaren verschillende tegenvallende transfers gedaan. De duurste was Nicolae Stanciu. Paars-wit verkocht de aanvallende middenvelder met verlies door aan Sparta Praag, maar hij kan nu alweer een mooie transfer maken.

Volgens Spynews kan Stanciu op de interesse rekenen van Celta de Vigo. De Spaanse middenmotor heeft naar verluidt ruim acht miljoen euro over voor de komst van de spelmaker. In de zomer van 2016 betaalde Anderlecht een gelijkaardig bedrag voor de Roemeen, maar in het Astridpark kon hij zijn stempel nooit drukken.

Begin dit jaar betaalde Sparta Praag net geen vier miljoen euro voor Stanciu, nu kunnen de Tsjechen hem al voor het dubbele doorverkopen. Al lijken ze niet geneigd om hun goudhaantje zomaar te laten gaan. Volgens het Roemeense medium mikt de club op een transfersom van om en bij de tien miljoen.

Meerdere gegadigden
Naast Celta hebben ook Borussia Mönchengladbach en een kapitaalkrachtige club uit de Emiraten Stanciu in de gaten. Die laatste zou zelfs al een bod gedaan hebben, maar zowel de speler als zijn entourage verkiezen een Europese club.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws