Advocaat van Bayat over transfer Limbombe: Club Brugge heeft Bayat betaald

Advocaat van Bayat over transfer Limbombe: "Club Brugge heeft Bayat betaald"

30-12-2018 23:24 Laatste update: 23:24
1

De Franse politie heeft serieuze twijfels bij de transfer van Anthony Limbombe afgelopen zomer van Club Brugge naar FC Nantes. Volgens Jean-Philippe Mayence, de advocaat van Mogi Bayat, is er echter niets aan de hand.

Volgens L'Equipe stak Bayat de helft van het tekengeld, in totaal zo’n drie miljoen euro, in zijn eigen zak. Bovendien zou de makelaar ook de transfer van Limbombe naar Huddersfield hebben tegengehouden en Club Brugge zo een paar miljoen euro gekost hebben.

Volgens Jean-Philippe Mayence, de advocaat van Bayat, is er echter niets aan de hand. "Verschillende agenten zijn opgeroepen voor de transfer van Limbombe. Geen van hen heeft een akkoord gevonden met een club en hij werd in de B-kern gezet van Club Brugge", verklaarde Mayence volgens Het Nieuwsblad.

"De club heeft Bayat toen gevraagd om de transfer te realiseren en met Nantes is er een oplossing gevonden. Club Brugge heeft Bayat dus betaald, het contract was legaal. Limbombe heeft geen euro aan Bayat gegeven. En de speler heeft geen enkele premie gekregen: de enige premie die hij krijgt, is die van 300.000 euro die hij doorheen het jaar verdient", besloot de advocaat van Bayat.

Lees ook: Opmerkelijke anekdote over Limbombe: "Hij werd gebrainwasht door Bayat"
Lees ook: 'Limbombe moest onderzoekers uitleg komen geven over dubieuze deal met Bayat'