'Vader' Spalletti vergeeft Nainggolan: Hij is een gevoelige jongen

'Vader' Spalletti vergeeft Nainggolan: "Hij is een gevoelige jongen"

30-12-2018 12:19
2

Bij Inter viel Radja Nainggolan even uit de gratie. Zaterdag mocht onze landgenoot weer invallen na een disciplinaire schorsing. Manager Luciano Spalletti laat nu uitschijnen dat alles terug koek en ei is tussen Nainggolan en Inter.

Bij Inter konden ze vorige week niet zo lachen met het gedrag van Nainggolan. De ex-Rode Duivel werd onder meer verweten op het foute moment naar een discotheek te zijn gegaan en daar ruzie gemaakt te hebben met de eigen aanhang. De verhalen dat hij terug wilde naar zijn ex-club AS Roma doken ook op.

Tegen Empoli viel Nainggolan in en won Inter met 0-1. "Ik bracht Nainggolan op het veld, omdat we explosiviteit misten", aldus Spalletti in La Gazzetta dello Sport. "In Milaan hebben we Nainggolan graag", voegde de trainer van Inter er aan toe.

Zoon Nainggolan
Een week geleden was Spalletti een pak minder te spreken over Nainggolan. "Soms moet een vader streng zijn tegen zijn zoon. Radja is een gevoelige jongen. Als ik met hem praat, heeft hij alle kwaliteiten van een correct persoon", aldus Spalletti.

Lees ook: Geluidsfragment maakt intenties Nainggolan bekend: 'Heibel maken voor terugkeer'