'Opmerkelijke Instagram-post 'bevestigt' Chelsea-deal van Brugse CL-beul'

'Opmerkelijke Instagram-post 'bevestigt' Chelsea-deal van Brugse CL-beul'

29-12-2018 23:53

Voormalig Amerikaans international Eddie Johnson heeft voor consternatie in de voetbalwereld gezorgd met een opmerkelijke Instagram Story. De in 2015 gestopte spits deelde een foto waarmee hij zinspeelde op een transfer van zijn landgenoot Christian Pulisic naar Chelsea.

Hierin was een bewerkte afbeelding te zien waarin het Borussia Dortmund-shirt van Pulisic overliep in dat van Chelsea. Johnson zette zijn post extra kracht bij met de tekst 'geweldige transfer, ik kan niet wachten om jou samen met Eden Hazard te zien spelen'. Ook de vader van de vleugelaanvaller heeft de geruchten aangewakkerd over een mogelijke transfer van zijn zoon. Pulisic senior volgt sinds dit weekend Chelsea en Hazard op Twitter.

BILD pakte vrijdagavond groot uit met nieuws over Pulisic: Borussia Dortmund en Chelsea zouden een akkoord hebben bereikt over een transfer ter waarde van vijftig miljoen euro. Dat Johnson beschikt over 'inside information' meer weet over de op handen zijnde deal, is mogelijk. De oud-spits is tegenwoordig actief in het trainersvak en begeleidt veel Amerikaanse voetballers, onder wie de Borussia Dortmund-belofte.