'Bayern heeft serieuze plannen en legt tweede bod neer voor Chelsea-talent'

'Bayern heeft serieuze plannen en legt tweede bod neer voor Chelsea-talent'

29-12-2018 23:23
1

Bayern München heeft serieuze plannen met Chelsea-belofte Callum Hudson-Odoi. Sky Sports bericht zaterdagavond dat Der Rekordmeister zich voor de tweede keer heeft gemeld bij The Blues om een bod op tafel te leggen.

Hoe hoog het bod precies is, laat het doorgaans betrouwbare medium in het midden. De aanbieding lijkt in elk geval boven de 22 miljoen euro te liggen. Hudson-Odoi heeft op Stamford Bridge nog een contract tot de zomer van 2020. Chelsea probeert al sinds de zomer om de verbintenis van de buitenspeler open te breken, maar Hudson-Odoi krijgt dit seizoen slechts mondjesmaat speeltijd en heeft nog altijd niet bijgetekend.

De naam van de Engelse jeugdinternational prijkte onlangs al op een lijstje van ESPN met vier mogelijke Bayern-versterkingen, samen met Lucas Hernandez, Kai Havertz en Timo Werner. De huidige nummer twee van de Bundesliga zag hoe Jadon Sancho van Manchester City naar Borussia Dortmund en uitgroeide tot een sensatie. Der Rekordmeister lijkt met Hudson-Odoi dan ook in te willen zetten op een soortgelijk scenario.