KV Mechelen leeft in onzekere tijden: 30.000 propere handen

KV Mechelen leeft in onzekere tijden: "30.000 propere handen"

Gepubliceerd: zaterdag 29 december 2018 om 23:14za 29-12-2018 om 23:14

KV Mechelen leeft in onzekere tijden. Sportief gaat het de club wel voor de wind, maar het is nog maar de vraag of de club überhaupt wel mag blijven bestaan na de onthullingen in Operatie Propere Handen. Sterke man Dieter Penninckx komt nu met meer nieuws naar buiten.

"Ik verwacht dat het gerecht snel verdergaat met de verhoren", zegt hij in Gazet van Antwerpen. "We kijken de kat uit de boom, want het blijft afwachten of de Geschillencommissie van de Belgische voetbalbond in actie zal schieten."

"Onze visie blijft dat de club an sich geen schuld treft. KV Mechelen is op dit ogenblik ook niet in staat van beschuldiging gesteld. We gaan die zaak met vertrouwen en 30.000 propere handen tegemoet", zegt hij.

De club wil dan ook niet te veel denken aan een mogelijk slechte uitspraak. "Tot maart moet de focus enkel en alleen op de titelstrijd liggen. Nadien is het wachten tot er een uitspraak komt", geeft hij aan.

" Het worden nog emotionele maanden, maar we slaan ons er wel doorheen. Er staat niet voor niets op een van onze stadionmuren: 'Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall'."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws