Opvallend: Engelse fans doen smeekbede bij Vossen om terug te keren

Opvallend: Engelse fans doen smeekbede bij Vossen om terug te keren

29-12-2018 20:33
6

Jelle Vossen heeft bij heel wat van zijn ex-clubs een goede indruk nagelaten. Bij Club Brugge is hij inmiddels een publiekslieveling, maar geen vaste basisklant. In Engeland hopen ze daarvan te kunnen profiteren.

Bij Middlesbrough zijn ze nog steeds een grote fan van de spits. De Engelse tweedeklasser vecht al jaren voor de promotie, maar lijkt daar maar niet in te slagen. Eén spits hoopt dat Vossen de club daarbij toch kan helpen.

Op Twitter komt hij met de vraag aan Vossen om terug te keren naar Engeland. 'Beste Jelle Vossen, het is me niet meteen duidelijk wat je momenteel aan het doen bent. Zoals veel supporters heb ik je carrière niet al te nauw opgevolgd na je vertrek. Maar zou je mijn liefde voor het voetbal kunnen herstellen en het rood-witte shirt terug aantrekken', schrijft hij op Twitter.

Een tweet die ook bijzonder goed werd ontvangen door tal van Middlesbrough-supporters. Bij het moment van schrijven zit het aan 458 likes. Vossen speelde veertig wedstrijden voor de Engelse club en scoorde daarin negen keer. Bij Club Brugge heeft hij nog een contract tot medio 2020.