Alli verrast door verzoek Morata: Het is altijd toch even schrikken

Alli verrast door verzoek Morata: "Het is altijd toch even schrikken"

Gepubliceerd: zaterdag 29 december 2018 om 19:24za 29-12-2018 om 19:24

Dele Alli mag tegenwoordig dan een gevestigde naam zijn in de voetbalwereld, de middenvelder van Tottenham Hotspur kan nog steeds versteld staan van hoe vriendelijk zijn collega-topvoetballers vaak zijn. Hij haalt een shirtjeswissel met Alvaro Morata aan als voorbeeld. 

In augustus 2017 versloeg Chelsea de rivaal uit Londen met 2-1 op Wembley. Na afloop kwam Chelsea-spits Morata naar Alli met het verzoek om de wedstrijdshirts te ruilen. "Dat was voor mij de grootste verrassing, omdat de rivaliteit tussen Spurs en Chelsea enorm is", zegt Alli uit aan BT Sport. "Na afloop heeft hij er zelfs een foto van op zijn Instagram geplaatst. Het laat zien dat hij een hele aardige gast is."

"Ik ben toch altijd weer verbaasd als een hele goede speler na een wedstrijd naar je toe komt met de vraag of hij je shirt mag hebben. Het is altijd toch even schrikken. Het kan je beeld van een persoon helemaal veranderen. Je merkt dat het gewone jongens zijn", aldus Alli. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws