Nainggolan mag weer mee doen en wint, Castagne en co halen uit

29-12-2018 18:10

AS Roma heeft het uitduel bij Parma winnend afgesloten. De Romeinen zegevierden met 2-0 in het noorden van Italië. Invaller Radja Nainggolan won met zijn Inter met 1-0 bij Empoli en Timothy Castagne versloeg met Atalanta Sassuolo: 5-2.

Parma - AS Roma 0-2
De Romeinen braken in de tweede helft de ban in Parma. Na een uur spelen opende Bryan Cristante op aangeven van Cengiz Under de score namens AS Roma.De bezoekers beslisten de wedstrijd een kwartier voor tijd door een treffer van Under. Door de zege stijgt Roma naar plek vijf in de Serie A.

Empoli - Internazionale 0-1
Bij Inter viel Nainggolan in. De Nerazzurri speelden niet bijster sterk, maar een kwartier voor tijd kwam Inter dan toch op voorsprong via Baldé Keita. De aanvaller schatte een voorzet van Sime Vrsaljko op waarde. Meer doelpunten vielen er niet, waardoor Inter steviger op plaats drie komt te staan.

Sassuolo - Atalanta 2-6
Het duel tussen Sassuolo en Atalanta, waar Castagne negentig minuten meedeed, werd een waar doelpuntenspektakel. De bezoekers liepen in de eerste helft uit naar een 0-2 voorsprong door goals van Duvan Zapata en Alejandro Gomez, waarna Sassuolo in de tweede helft iets terugdeed via Alfred Duncan. Treffers van Gianluca Mancini (Atalanta) en weer Duncan brachten de stand op 2-3, waarna invaller Josip Ilicic Atalanta met een zuivere hattrick in veilige haven bracht.