Breken er betere tijden aan voor Dendoncker? ''Hij heeft zich volledig aangepast''

Breken er betere tijden aan voor Dendoncker? ''Hij heeft zich volledig aangepast''

29-12-2018 13:46
3

Leander Dendoncker kreeg na het WK zijn gewenste transfer naar de Premier League, maar zijn dromen komen voorlopig niet uit bij Wolverhampton Wanderers. Onze landgenoot kreeg pas 189 minuten speeltijd en zit zelfs regelmatig op de tribune. Afgeschreven is hij desondanks niet.

Hoewel de Portugese coach Nuno nauwelijks een beroep doet op Dendoncker, blijft Nuno op hem rekenen. ''Leander besliste dat het juiste moment voor hem nog niet daar was. Dat betekent echter niet dat we niet in hem geloven of niet op hem kunnen rekenen. Hij is volledig aangepast en klaar om te bepalen wanneer hij de stap richting het team zet'', citeert Het Laatste Nieuws.

Nuno wil dan voorlopig ook niets weten van een uitleenbeurt in januari. ''Ik praat niet over speculatie. Wat wil je dat ik vertel over geruchten in de pers? Verwacht je dat ik daarop reageer? Ik heb vertrouwen in elke speler binnen deze club'', reageerde Nuno geprikkeld op de suggestie.

Wolves gaat zaterdag op bezoek bij Tottenham Hotspur. Het is nog niet bekend of Dendoncker ditmaal wel het wedstrijdblad haalt.