'Vorige week nog afgewezen bij Anderlecht, nu in beeld als trainer bij AC Milan'

'Vorige week nog afgewezen bij Anderlecht, nu in beeld als trainer bij AC Milan'

29-12-2018 11:31
29

RSC Anderlecht is nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer. Al heel wat namen passeerden de revue in het Astridpark, toch kwam er nog geen doorbraak. Eén van hen was Roberto Donadoni, maar hij wordt niet de nieuwe coach bij paars-wit.

Vorige werd de Italiaan aangeboden bij Anderlecht, maar hij zal alvast niet de opvolger worden van Hein Vanhaezebrouck. De kandidatuur van Donadoni werd niet weerhouden. Calciomercato weet dat hij nu een andere mooie optie heeft.

Zo meldt het Italiaanse medium dat hun landgenoot in beeld is bij AC Milan. Gennaro Gattuso is op dit moment nog de coach van de Rossoneri, maar zijn positie is winkel. Samen met  Arsène Wenger en Francesco Guidolin is Donadoni een topkandidaat om hem op te volgen.

Cocu topkandidaat
Wie wel de nieuwe Anderlecht-trainer wordt, is nog onduidelijk. Michael Verschueren mikt op Philip Cocu, maar zijn loon zou niet van de poes zijn. Zo zou de Nederlandse coach vier miljoen euro per jaar willen verdienen. Toch hoopt paars-wit op 3 januari haar nieuwe trainer voor te stellen.