'KV Kortrijk laat Chevalier dan toch niet vertrekken, drietal mag wél beschikken'

'KV Kortrijk laat Chevalier dan toch niet vertrekken, drietal mag wél beschikken'

04-01-2018 09:25 Laatste update: 04-01-2018 09:25
Jupiler Pro League 3 Reacties

KV Kortrijk is onder Yves Vanderhaeghe aan een opmars bezig in de competitie. De Kerels ronden het jaar af bovenaan de rechterkolom. Toch wordt er veel transferactiviteit verwacht in januari. Zo is Christophe Lepoint op weg naar de exit.

Het Nieuwsblad weet dat de 34-jarige middenvelder het ideale profiel is voor Cercle Brugge. De Vereniging beschikt over heel wat jong geweld, waardoor een ervaren rot als Lepoint absoluut van pas zou komen bij de promovendus. De van nature aanvallende middenvelder zou dan eerder fungeren als extra centrale verdediger.

Lepoint kreeg pas deze week te horen dat er voor hem geen toekomst meer weggelegd is in het Guldensporenstadion. Hij zal niet de enige vertrekker zijn, want Kortrijk liet weten dat ook Idir Ouali en Kanu mogen opkrassen. Zelfs Teddy Chevalier, vorig seizoen nog clubtopschutter, zou mogen uitkijken naar een nieuwe club.

Update 04/01, 09.30u: Het Nieuwsblad meldt dat Teddy Chevalier dan toch niet weg mag bij KV Kortrijk. De Fransman heeft dan wel niet altijd een basisplaats, toch willen de Kerels hem niet laten gaan. Ouali, Kanu en Lepoint mogen wel vertrekken, al is ook dat geen must.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie