Breaking news

EL: Alderweireld krijgt een haalbare kaart, topper voor Saelemaekers

UPDATE: Verdediger maakt alsnog transfer na keuring in Camp Nou

UPDATE: Verdediger maakt alsnog transfer na keuring in Camp Nou

Gepubliceerd: zaterdag 29 december 2018 om 21:33za 29-12-2018 om 21:33

Rodrigo Caio (rechts op de foto) leek zich speler van FC Barcelona te mogen noemen, maar zag een droomtransfer op het laatste moment in rook opgaan. De 25-jarige Braziliaanse verdediger van Sao Paulo FC was al medisch gekeurd, maar zag Barça op het laatste moment voor Jeison Murillo van Valencia kiezen.

Dit had niet met de uitslag van de medische keuring te maken, vermoedt Caio. "Die was positief", laat hij weten aan Globoesporte. "Ze hadden twee opties: Murillo of ik. Ze kozen voor Murillo. Toen ik de testruimte verliet, hadden ze al voor hem gekozen."

Caio laat weten niet verbitterd te zijn vanwege zijn afgeketste transfer en blijft hopen op een verhuizing naar Europa. "Het feit dat FC Barcelona überhaupt interesse had, maakt mij gelukkig", stelt de viervoudig Braziliaans international. "Ik sta nog drie jaar onder contract bij Sao Paulo, maar ik blijf geduldig en ik wil ooit nog in Europa spelen."

Update 21.33: Caio heeft alsnog een transfer gemaakt, maar blijft wel in eigen land voetballen. De 25-jarige verdediger verhuist van Sao Paulo naar Rio de Janeiro: Flamengo wordt de nieuwe werkgever voor de stopper.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws