Coucke blikt terug op malaise van Anderlecht: Het moet veel beter

Coucke blikt terug op malaise van Anderlecht: "Het moet veel beter"

28-12-2018 20:33
6

Het loopt momenteel niet al te best bij RSC Anderlecht. Dat beseft ook Marc Coucke, die graag beterschap zou zien. In een interview met VTM Nieuws blikt hij terug op de malaise van de voorbije weken (en maanden).

"Ik ben het eens met de conclusies dat het veel beter moet, of course. En dat we momenteel veel te weinig bieden aan onze supporters, daar ben ik het uiteraard ook mee eens", geeft hij aan.

De kritiek op het bestuur vindt hij toch ietwat overdreven. "Maar wat de kritiek op de vele facetten van de club zelf betreft, kan ik enkel zeggen dat wij elke dag proberen de beste beslissingen te nemen, met een groot verantwoordelijkheidsgevoel", klinkt het.

Wederopstanding
Coucke gelooft dat hij samen met zijn team Anderlecht terug op de rails kan krijgen. "Het is niet omdat je een aantal matchen verliest die je nooit had mogen verliezen, dat wat je aan de basis aan het bouwen bent ook verkeerd is."

"Ik denk dat we op dat gebied wel de juiste dingen aan het doen zijn. We gaan alles stapje voor stapje oplossen. En zoals onlangs een oude wijze man van Anderlecht (Michel Verschueren, red.) zei: Anderlecht komt altijd terecht. We gaan dat zo snel mogelijk proberen te doen", besluit hij.