'Club Brugge wil de jackpot voor Wesley, Russische club haakt af'

'Club Brugge wil de jackpot voor Wesley, Russische club haakt af'

04-01-2019 20:46 Laatste update: 20:46
22

Een vertrek van Wesley Moraes lijkt steeds dichterbij te komen. De Braziliaan wordt gevolgd door clubs uit Duitsland, Engeland, Spanje en Italië, maar kan ook nog naar een ander opvallend land verhuizen.

Zo gaf de makelaar Santosh Verhulst aan het Russische Sport24 aan dat ook Rusland een mogelijke bestemming zou zijn. De topclub CSKA Moskou toont namelijk interesse in de Braziliaanse spits.

De waarde van Wesley, die nog een contract tot medio 2023 heeft, wordt door de Russische bron geschat op veertien miljoen euro. Club Brugge zou echter minstens twintig miljoen euro verlangen voor de spits.

Gezien de vele geïnteresseerden kan het wel eens een prijzenoorlog worden. Het valt echter nog af te wachten of Wesley het seizoen uitdoet bij Blauw-Zwart. De aanvaller zelf gaf aan zeker tot mei te willen blijven. Zijn entourage daarentegen mikt al op een winterse transfer.

Update 04/01 20.46: De toekomst van Wesley ligt ook niet in Rusland. CSKA Moskou heeft volgens Sport24 afgehaakt in de strijd om de Braziliaan. De Russische club was bereid om 14 miljoen euro te betalen voorr de spits. Niet genoeg voor Club Brugge, dat eerder al 25 miljoen euro van een Chinese club weigerde. CSKA Moskou is ook niet van plan om meer te gaan bieden.