UPDATE: 'KAA Gent heeft ook andere doelman uit JPL op het oog'

UPDATE: 'KAA Gent heeft ook andere doelman uit JPL op het oog'

29-12-2018 09:41 Laatste update: 09:43
12

De afgelopen dagen werd Thomas Kaminski nadrukkelijk genoemd bij KAA Gent. Eerste doelman Lovre Kalinic zal naar tweedeklasser Aston Villa vertrekken en de Buffalo’s zijn op zoek naar een nieuwe sluitpost.

Kaminski zal echter een flinke duit kosten. KV Kortrijk wil de goalie niet voor een appel en een ei laten gaan. Kaminski zelf bevestigde eerder al dat er gesprekken gaande zijn tussen KAA Gent en KV Kortrijk.

Het Laatste Nieuws meldt echter dat KAA Gent ook in het buitenland naar een nieuwe doelman speurt. Als de piste van Kaminski niet lukt, dan ziet het er naar uit dat een nieuwe keeper uit het buitenland zal worden gehaald.

Thoelen en Coosemans
De krant meldt ook dat KAA Gent een doelman wil die boven het niveau van huidige keepers Yannick Thoelen en Colin Coosemans steekt. Niet iedereen zou ervan overtuigd zijn dat Kaminski dat niveau heeft.

Update 29/12, 09.40: KAA Gent kijkt ook verder rond in de Jupiler Pro League. Het Laatste Nieuws meldt dat ook Jean Butez van Moeskroen een mogelijke opvogler van Kalinic is. De 23-jarige sluitpost is een veel goedkopere optie dan Kaminski.