Bayat weer aan de slag, clubs nemen het voor hem op: Altijd correct zaken gedaan

Bayat weer aan de slag, clubs nemen het voor hem op: "Altijd correct zaken gedaan"

Gepubliceerd: vrijdag 28 december 2018 om 08:31vr 28-12-2018 om 08:31

Laatste update: vrijdag 28 december 2018 om 08:33vr 28-12-2018 om 08:33

Mogi Bayat is terug op de Belgische velden. De onfortuinlijke spelersmakelaar werd deze week gespot tijdens de derby Charleroi-Standard. Het ziet er dan ook naar uit dat het gewone leven weer zijn gangetje zal gaan, mét Bayat in actie tijdens de wintermercato.

De spelersmakelaar werd dan wel vrijgelaten onder voorwaarden, de Iraniër kreeg van het gerecht geen beroepsverbod opgelegd, waardoor hij tijdens de januarimaand weer spelers van de ene naar de andere club zal loodsen.

"Geen enkele reden toe"
De clubs zelf zien niet in waarom ze Bayat links zouden laten liggen. 'Er is geen enkele reden waarom we in de toekomst geen zaken meer zouden doen met Bayat. Daarentegen hebben we vroeger nooit met Veljkovic gewerkt en dat zullen we in de toekomst ook niet doen', klinkt het bij Sporting Charleroi.

Ook Zulte Waregem geeft hem het voordeel van de twijfel. 'Met Mogi hadden we altijd correcte afspraken en zaken. Als de beschuldigingen kloppen, zal hij een straf krijgen. Maar hij heeft onze club nooit geschaad. Als Mogi opnieuw opstart, zie ik voorlopig geen reden om niet met hem samen te werken.'

Clubs blijven Bayat trouw
Daarnaast geven ook Excel Moeskroen, Standard, KAA Gent, KV Kortrijk, KAS Eupen, Cercle Brugge en KRC Genk aan dat ze het onderzoek zullen afwachten en dat ze tot zolang – indien nodig – een beroep blijven doen op de diensten van Bayat. RSC Anderlecht weigerde om te reageren.

Poll

Vind jij het oke dat hij terugkeert?

(425 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws