L'Équipe: PSG wil broodnodige extra middenvelder en meldt zich bij Arsenal

L'Équipe: PSG wil broodnodige extra middenvelder en meldt zich bij Arsenal

28-12-2018 08:14 Laatste update: 08:14
1

Paris Saint-Germain heeft serieuze interesse in Aaron Ramsey, meldt zowel L'Équipe als The Daily Mail. De 28-jarige Welshman kan Arsenal over een half jaar transfervrij verlaten, maar PSG lijkt niet tot die tijd te willen wachten.

Ramsey wil niet bijtekenen in Noord-Londen en is vanaf januari vrij om met andere clubs te praten: PSG wil daar volgens beide bovengenoemde media gebruik van maken. De middenvelder lijkt een contractvoorstel voor anderhalf jaar tegemoet te kunnen zien. Volgens L'Équipe heeft PSG-directeur Antero Henrique al met zowel zijn Arsenal-collega's als met Ramsey gesproken: binnenkort zal er verder onderhandeld worden over de exacte transfersom, die tussen de tien en twintig miljoen euro moet liggen.

PSG ligt in de clinch met Adrien Rabiot, die zijn contract niet wil verlengen en waarschijnlijk deze winter gaat vertrekken, en is op zoek naar een extra middenvelder. Ook Frenkie de Jong is nadrukkelijk in beeld, maar zal naar alle waarschijnlijkheid pas komende zomer naar de Lichtstad verhuizen.