'Spurs wil 80 miljoen verdienen met 'major sale' in januari: Rode Duivel mag weg'

'Spurs wil 80 miljoen verdienen met 'major sale' in januari: Rode Duivel mag weg'

27-12-2018 15:48
1

Tottenham Hotspur houdt in januari grote uitverkoop. Volgens The Daily Mail is de huidige nummer twee van de Premier League van plan om onder meer Mousa Dembélé van de hand te doen. In totaal hoopt Spurs tijdens de winterse transferperiode zo'n tachtig miljoen euro bij te kunnen schrijven. 

Manager Mauricio Pochettino deed al eens zijn beklag over de selectie van Tottenham. Het grote aantal spelers van Spurs dat hun opleiding buiten Engeland genoot, zorgt ervoor dat anderen niet kunnen worden ingeschreven voor de Champions League. In januari wil Pochettino schoon schip maken.

Dat Dembélé op de wip zit in Londen, hoeft niet eens zo te verbazen. De inmiddels 31-jarige Rode Duivel maakt nu al zes jaar onderdeel uit van Tottenham, maar komt dit seizoen weinig aan spelen toe. Hij startte nog maar zeven keer in de basis van een Premier League-wedstrijd. 

Andere spelers die op de nominatie staan om te verkassen, zijn onder meer Victor Wanyama, Michel Vorm, Vincent Janssen en Fernando Llorente. Als Janssen en Llorente inderdaad verkocht worden, krijgt Pochettino budget om een concurrent aan te trekken voor goalgetter Harry Kane. 

Lees ook: 'Tottenham licht optie in contract: Alderweireld kan voor 27 miljoen vertrekken'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie