OFFICIEEL: Braziliaanse club meldt komst aanvaller Standard

OFFICIEEL: Braziliaanse club meldt komst aanvaller Standard

Gepubliceerd: woensdag 2 januari 2019 om 19:12wo 02-01-2019 om 19:12

Laatste update: woensdag 2 januari 2019 om 19:12wo 02-01-2019 om 19:12

De wegen van Standard Luik en Carlinhos scheiden. Dat maakt de Braziliaan zelf bekend via zijn Instagram-account. Dit seizoen kwam de middenvelder hoegenaamd niet aan spelen toe op Sclessin.

Carlinhos streek in de zomer van 2017 neer aan de boorden van de Maas. In zijn eerste jaar had hij nog een belangrijk aandeel in de uiteindelijke tweede plek én bekerwinst van de Rouches. De komst van Michel Preud'homme veranderde echter veel. Op 21 speeldagen tijd kwam hij amper twee keer in actie in de Jupiler Pro League, als invaller dan nog.

Daaruit trekt Carlinhos zijn conclusies. 'Bedankt voor heel Standard. Nu is het tijd om een beetje bij mijn familie te blijven en dan een nieuw avontuur te beleven in het voetbal. Ik hoop jullie op een dag terug te zien! Veel succes en fijn jaar', schrijft de spelmaker bij zijn Instagram-post. In het verleden was Carlinhos actief in zijn thuisland, Portugal en Zwitserland.

Update 02/01, 19.00: De Braziliaanse club Guarani heeft de komst van Carlinhos officieel gemaakt. Het was al een tijdje bekend dat de Braziliaan Standard Luik ging verlaten. Carlinhos wordt zonder aankoopoptie uitgeleend tot het einde van het seizoen.

Poll

Carlinhos had geen toekomst meer bij Standard

(303 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws