Batshuayi wacht vol ongeduld in Miami: 'Hij hoopt op nieuws uit Serie A'

Batshuayi wacht vol ongeduld in Miami: 'Hij hoopt op nieuws uit Serie A'

27-12-2018 10:49
2

De kans dat Michy Batshuayi na de winterstop nog bij Valencia CF voetbalt, is bijzonder klein. De aanvaller komt niet meer voor in de plannen van trainer Marcellino. Zo gaat Batsman alweer op zoek naar een nieuwe club. De Serie A is zijn geliefkoosde bestemming.

Marca weet dat Batshuayi zijn zinnen gezet heeft op een verhuis naar AS Roma. In de Italiaanse hoofdstad hoopt de Rode Duivel opnieuw aan speelminuten toe te komen. Dat bleek bij Valencia, waar hij niet in de bovenste schuif lag bij Marcellino, erg moeilijk. Nochtans kende Batshuayi een uitstekende eerste helft van 2018, toen nog bij Borussia Dortmund.

Naast Roma zijn ook AS Monaco en AC Milan geïnteresseerd in de diensten van onze landgenoot, maar Batshuayi zou koste wat kost naar Rome willen. Voorlopig is het echter tijd voor ... ontspanning. Batshuayi is namelijk op vakantie in Miami. Daar wacht hij vol ongeduld op een telefoontje van Roma. De Rode Duivel ligt overigens nog steeds onder contract bij Chelsea FC, maar wordt uitgeleend aan Valencia.