Krijgt Antwerp een Rode Duivel? Fijn dat Martinez de Belgische competitie volgt

Krijgt Antwerp een Rode Duivel? "Fijn dat Martinez de Belgische competitie volgt"

Gepubliceerd: woensdag 26 december 2018 om 23:18wo 26-12-2018 om 23:18

Het goede seizoen van Antwerp zorgt voor heel wat interesse. Van buitenlandse clubs, maar ook van bondscoaches. Antwerp heeft momenteel geen Rode Duivel in de rangen. Kan daar binnenkort verandering in komen?

Zo is Dino Arslanagic één van de Belgen die goed bezig is. Hij weet echter dat het moeilijk wordt om een Rode Duivel te worden. "Ik volg de Rode Duivels wel, maar op dit moment ben ik er helemaal niet mee bezig. Ik focus me volledig op de club, al is het wel fijn dat de bondscoach de ­Belgische competitie van nabij volgt", zegt hij aan Gazet van Antwerpen.

In het verleden was hij al jeugdinternational. Hij ziet ook dat enkele van zijn toenmalige ploegmaat het nu tot de A-kern hebben geschopt. "We komen uit een sterke ­generatie, met Batshuayi, ­Carrasco en Thorgan Hazard."

Eén van die ploegmaats speelt nu ook in de Belgische competitie én is Rode Duivel. "Ik ben Brandon (Mechele) blijven volgen, ook toen hij op uitleenbasis naar Sint-Truiden vertrok. Chapeau hoe hij nu bij Club Brugge presteert. Maar ik vind het moeilijk om mezelf met hem te vergelijken. Uiteindelijk legt ieder zijn eigen ­parcours af", aldus Arslanagic.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws