STVV'er denkt aan stap hogerop: 'Vier jaar STVV is lang, misschien té lang'

STVV'er denkt aan stap hogerop: 'Vier jaar STVV is lang, misschien té lang'

26-12-2018 23:31
2

Door het goed begin van het seizoen staan heel wat spelers van STVV in de belangstelling van grote buitenlandse en binnenlandse clubs. Dat zorgt er ook voor dat een paar van die spelers denken aan een nieuwe stap. Eén van die spelers is Yohan Boli.

De aanvaller laat er geen twijfel over bestaan dat hij nadenkt over een transfer. "Intussen ben ik 25 jaar, zijn we twee jaar verder, ben ik al vier jaar STVV'er en moet ik misschien wel denken aan een stap hogerop", klinkt het in Het Belang van Limburg.

"Maar alles op zijn tijd. Vier jaar STVV is lang, misschien wel té lang, maar vergeet niet dat ik twee keer lang gesukkeld heb met blessures. Die operatie aan de schouder bijvoorbeeld heeft me echt lang parten gespeeld."

Engeland lijkt hem wel te liggen. "Na Fulham polste West Ham vorig jaar nog, op een moment dat ik in de Ivoriaanse selectie zat. Topploegen kijken niet alleen naar mijn goals, ze kijken gelukkig ook naar mijn werk voor de ploeg. Daar voel ik in Sint-Truiden van ploegmaats en staf ook genoeg appreciatie voor. Gelukkig", aldus Boli.