In het kort: Milan laat opnieuw punten liggen, trainer Januzaj ontslagen

In het kort: Milan laat opnieuw punten liggen, trainer Januzaj ontslagen

26-12-2018 16:38

Op de redactie van VoetbalPrimeur.be komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

Milan stelt teleur op bezoek bij Frosinone
AC Milan is op bezoek bij Frosinone niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel. Daardoor blijven de Rossoneri steken op de vijfde plaats in de Serie A en is de baan van trainer Gennaro Gattuso serieus in gevaar. Milan mocht de videoscheidsrechter in de eerste helft dankbaar zijn. Camillo Ciano rondde een knappe aanval van Frosinone goed af, maar de VAR constateerde een eerdere overtreding op Hakan Calhanoglu. Daardoor ging de goal niet door en bleef het bij 0-0.

Real Sociedad ontdoet zich van trainer
Real Sociedad heeft trainer Asier Garitano op Tweede Kerstdag de laan uitgestuurd. Dat maakte de club uit het Baskenland bekend via de officiële kanalen. De ploeg van Adnan Januzaj staat op de vijftiende plaats in La Liga en probeert nu met een trainerswissel het tij te keren. Sociedad schuift Imanol Alguacil, de trainer van Sociedad B, voorlopig door.