OPSTELLING: Gehavend Antwerp tegen stuntploeg Moeskroen

OPSTELLING: Gehavend Antwerp tegen stuntploeg Moeskroen

26-12-2018 13:55 Laatste update: 14:22

Royal Antwerp FC sluit 2018 af met een thuismatch tegen Royal Excel Moeskroen. De thuisploeg kreeg vorige week een tik tegen Club Brugge, terwijl de bezoekers wisten te stunten tegen RSC Anderlecht.

Op de vorige speeldag kreeg Antwerp een pak slaag van Club Brugge. Na de 5-1 nederlaag in het Jan Breydelstadion wil The Great Old op de eigen Bosuil de rug rechten. Baby, Govea, Opare, Seck zijn geblesseerd. Refaelov kijkt geschorst toe. Van Damme, Nazaryna en Owusu verdwijnen naar de bank. Rodrigues, Lamkel Ze, Bolingi en Hairemens krijgen wel een basisplaats van Bölöni. 

Opstelling van Antwerp: Bolat, Yatabaré, Borges, Batubinsika, Junklerod, Bolingi, Lamkel Ze, Hairemans, Haroun, Rodriguez en Mbokani

Bij de bezoekers liggen Pierrot, Amallah, De Médina, Kalonji en Marimón in de lappenmand. Na de 3-1 zege tegen Anderlecht heeft Moeskroen wel het nodige vertrouwen om voor een tweede stunt op rij te gaan.

Opstelling van Moeskroen: Butez, Vojvoda, Dussenne, Godeau, Gulan, Bakic, Van Durmen, Mohamed, Olinga, Leye en Benson

Antwerp sluit 2018 zeker af op een Play-Off 1-plaats. Bij een nederlaag moet het wel vrezen dat de Rouches haasje over doen. Moeskroen liet vorige week Lokeren alleen achter op de laatste plaats. Met een nieuwe zege vindt het (mogelijk) weer aansluiting met Zulte Waregem en Waasland-Beveren.