OPSTELLING: Cercle hoopt jaar van terugkeer te bekronen met thuisoverwinning

OPSTELLING: Cercle hoopt jaar van terugkeer te bekronen met thuisoverwinning

26-12-2018 13:49 Laatste update: 14:00

Voor Cercle Brugge en KAS Eupen lijkt de degradatie al ontweken te zijn. Op die manier is het hoofddoel van het seizoen gerealiseerd. Op de laatste speeldag van 2018 krijgen beide middenmoters de kans om hun puntentotaal nog wat op te vijzelen.

Laurent Guyot mist enkele belangrijke defensieve krachten, onder meer Benjamin Lambot, en dat liet zich voelen in de recente resultaten. Tegen Royal Antwerp FC (0-3) en AA Gent (4-1) kreeg Cercle veel goals te slikken. Tegen Anderlecht wist het dan weer wel te stunten. Tegen Eupen moet er ook gewonnen worden. Voor de doelpunten zal Kylian Hazard niet zorgen. Hazard kijkt geblesseerd toe.

De opstelling van Cercle Brugge: Nardi, Palun, Ueda, Koné, Etienne, Lusamba, Omolo, Mercier, Bruno, De Belder, Bongiovanni

De bezoekers staan slechts drie punten onder de Vereniging en kunnen dus gelijk komen. Eupen presteert echter vooral thuis, want het verloor al vier wedstrijden op rij op verplaatsing.

De opstelling van Eupen: Van Crombrugge, Garcia, Castro, Marreh, Toyokawa, Blondelle, Gnaka, Bushiri, Ocansey, Fall en Milicevic